SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Akciós szobrok a Shoban

Szeptember 20 és október 20 között az alábbi szobrokat tudjátok kedvezményes áron megvásárolni a Shopban:

Siva család

Siva a megsemmisítő erő a három fő aspektus (Trimúrti: Brahmá (teremtő) – Visnu (fenntartó) – Siva (pusztító) közül. Ezt érthetjük úgy, hogy amikor eljön valaminek az elmúlási ideje, vagy amikor véget ér egy betegség, illetve amikor a spirituális törekvő negatív tulajdonságai megszűnnek az mind Siva kegyelméből történik.

Siva Saktija, azaz női aspektusa Párvatí, az isteni Anya. Ő a tökéletes oltalmazó Anya. Gyermekének mindent biztosít, amire csak szüksége van a boldogsághoz, de könyörtelen gyermeke ellenségeivel.

Egyik gyermekük Ganésa, az akadályok elhárítója. Másik Kartikéja a negativitás megszüntetője.

Ha oltárunkra Őket hívjuk meg, akkor a fenti áldásokban részesülhetünk. Családban élőknek és családjuk jólétére törekvőknek ajáljuk. Az általunk kínált Siva család szobor gyantából készült szépen megmunkált, egyenesen Indiából érkezett kézműves, első osztályú termék.

Gyógyító Buddha

A gyógyító Buddhát általában ülő pozícióban láthatjuk, jobb kezében egy aruna ág van, ami az egyik leghatásosabb gyógynövény, a betegségek széleskörű ellenszere. Az ölében tartott bal kezében egy gyógyító nektárral teli tál van.

Buddha az Úr Visnu egyik földi inkarnációja, amikor megtanította nekünk az arany középutat, mely kulcs a földi jóléthez és spirituális kiteljesedéshez egyaránt .

“A gyűlöletnek sohasem a gyűlölet, hanem a szeretet vet véget.” – Buddha

Az általunk kínált ülő Buddha szobor gyantából készült szépen megmunkált, egyenesen Indiából érkezett kézműves, első osztályú termék, az oltár méltó ékköve.

 

Pihenő Buddha

Buddhát gyakran ábrázolják különböző tevékenységeiben. Ilyen a pihenés is, mely az egészség egyik alappillére. Meg kell tanulnunk ebben isa középutat, az egyensúlyt. A pihenő Buddha szobor segítségünk lesz ebben.

Az általunk kínált pihenő Buddha szobor gyantából készült szépen megmunkált, egyenesen Indiából érkezett kézműves, első osztályú termék, az oltár méltó ékköve.

***

VÁRUNK SZERETETTEL AZ ÉV MINDEN NAPJÁN A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.