SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Almási Ilona
Jógaoktató

Almási Ilona

Almási Ilona a Sivánanda Jógaközpont önkéntes jógaoktatója.

“A jógával kb. 10 évvel ezelőtt találkoztam. Az egészségem megőrzéséért, testem edzéseként vettem részt  néhány foglalkozáson. Akkoriban nem is ragadott magával és nem is jártam ezt az utat.

Életem során sokat foglalkoztam emberekkel. Tanultam kineziológiát, természetgyógyászatot, de valami mégis hiányzott. Kerestem azt a módszert amiben megtalálom a tudást, segítségnyújtást, szeretetet, harmóniát. Míg nem a sors a Sivananda jógaközpontba sodort, amiért nagyon hálás vagyok. Úgy éreztem, megérkeztem, itthon vagyok. Sivananda mester szellemisége úgy hatott egész személyiségemre, mint egy hurrikán. Kisöpört minden kétséget, ragaszkodást, rossz gondolatot. Kívánom, hogy minél többen merjetek bekopogni a Sivananda jógaközpont ajtaján és rálépni az útra. Megtapasztalni a bölcsesség, béke, szeretet csodálatos világát. Ebben szeretnélek titeket bátiorítani és segíteni utatokat!

AUM NAMAH SIVÁJA! – Almási Ilona

” Ez a királyi tudomány, a királyi titok, a legfölségesebb megtisztító, mely pusztán közvetlen, intuitív tudással fogható fel, a törvény szereint való, könnyű gyakorolni s elmúlhatatlan.”       (Bhagavad Gítá)

Elérhetőség

+36 20 960 7839

∗∗∗

VÁRUNK SZERETETTEL A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

 Jógatanfolyamok kezdőknek és haladóknak.
 Oktató képzések.
 Jógafilozófia az alapoktól a felsőfokig.
 Jógaterápia és ájurvéda.
 Jógaéletmód, elvonulások és jógatáborok.

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.

eljövendő események

Nincs esemény