SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Csonka István
Jógaoktató

Csonka István

Csonka István a Sivánanda Jógaközpont és a Fény Jógaterápiás Intézet jógaoktatója. Szívesen foglalkozik kezdőkkel, idősekkel és gyakorlókkal egyaránt.

“Úgy 20 éve dolgoztam közgazdászként az üzleti életben, amikor baráti tanácsra, rossz fizikai állapotban, túlsúlyosan és stresszesen részt vettem első jógaórámon. Ennek már tíz éve. Azóta a jóga sok nehézségen átsegített és életem fontos részévé vált.

A Sivánanda Jógaközpontban 2017-ben végeztem el a jógaoktatói tanfolyamot.

A jógaoktatóvá válás útján elsősorban az empátiás készségem, a segíteni akarás, a tapasztalataim átadásának lehetősége motivált. Így a Fény Jógaterápiás Intézetnél gerincterápiás jógaterapeuta, ájurvédikus jógaterapeuta és senior jógaoktató végzettséget szereztem.

A gyakorlásaim során nemcsak a jóga pozitív fizikai és lélektani hatásait tapasztaltam meg, de megtanultam azt is, hogyan kerülhetők el azok az esetleges kellemetlenségek, amiket az ászanák helytelen vagy erőltetett felvétele eredményez.

Foglalkozásaimon a különféle felkészültségű és fizikai állapotú gyakorlók elsajátíthatják azokat a változatokat és könnyítéseket, amelyek segítségével az ászanákat örömmel, biztonságosan és terápiás hatásukat elérve tudják kivitelezni.”

– Csonka István

ELÉRHETŐSÉG

+36 30 2410 531

∗∗∗

VÁRUNK SZERETETTEL A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

 Jógatanfolyamok kezdőknek és haladóknak.
 Oktató képzések.
 Jógafilozófia az alapoktól a felsőfokig.
 Jógaterápia és ájurvéda.
 Jógaéletmód, elvonulások és jógatáborok.

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.

eljövendő események

Nincs esemény