Barion Pixel

SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Dévakí - Nagy Ágnes Eszter
Vezető Jógaoktató

Dévakí – Nagy Ágnes Eszter

Déávakí – Nagy Ágnes Eszter a Sivananda Jógaközpont oktatója, részt vesz a Jógaoktatói alapképzésen a Hatha jóga tanításában. Szívesen foglalkozik kezdőkkel, szíve csücske a Csakrameditáció és a Csakraharmonizáló jógaóra.

A jógával először az itthoni hajnali csendekben, jógamesterek könyveiből ismerkedtem. Ez egy erős alap, fontos napindítás lett a számomra. Sok jóga ággal ismerkedtem, kerestem a helyem. Az Utamat akkor találtam meg, amikor egy nyári hetet szerettem volna a Pilisben kirándulva töltődni, és rátaláltam a Sivánanda jóga tradícióra. A korábbi nagy mozgásigényem jótékonyan párosul a befelé figyeléssel, és ez egy harmonikus élet lehetőségét adja számomra nap mint nap. A Sivánanda Mester által mutatott út erőteljes támogatás minden élethelyzetben. Az aktivitásom egyre stabilabb harmóniával kerekedik a jóga által. Hálás vagyok, hogy ezt megtapasztalhatom, s boldogság, ha a jóga kincseit megoszthatom Veled.

Egy nyílt nap a hűvösvölgyi jóga központban, a jóga tábor Pilisszentléleken az ásramban áldásos tanulások a Shantin és a jógaközpontban nyitották meg számomra azt a jóga Utat, amin azóta is a teljességet tapasztalom. Hálásan köszönöm tanítóimnak, hogy ezen az úton folyamatosan támogatnak. Az ő gondos türelmük vezetett a jóga oktató képzéshez. Megnyitott bennem egy csodálatos ajtót. Az áramlást, ami már nem én vagyok, s amin keresztül segíthetek.

2015 novemberben kaptam meg a lehetőséget, hogy oktathassam a jógát, átadhassam a Sivánanda Mestertől érkező tanításokat.

Az életem a szolgálatról szól, áldás számomra, hogy erről szólhat a családom, barátaim és minden érző lény felé. Kölcsönös áramlás ez. A jóga terápia, ami felé haladok, s köszönöm a Mestereknek, tanítóimnak, hogy ezt tehetem. S Neked is köszönöm, ha fogadod a rajtam keresztül áramló tanításokat.

Dévakí – Nagy Ágnes Eszter

Elérhetőség

∗∗∗

VÁRUNK SZERETETTEL A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

 Jógatanfolyamok kezdőknek és haladóknak.
 Oktató képzések.
 Jógafilozófia az alapoktól a felsőfokig.
 Jógaterápia és ájurvéda.
 Jógaéletmód, elvonulások és jógatáborok.

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.

eljövendő események

Kezdő dátum Név Részletek Helyszín Ár
2023.12.05.

Online NAPÜDVÖZLET gyakorló

Online 2.600Ft
Online 2.600Ft
2023.12.12.

Online NAPÜDVÖZLET gyakorló

Online 2.600Ft
Online 2.600Ft
2023.12.19.

Online NAPÜDVÖZLET gyakorló

Online 2.600Ft
Online 2.600Ft