SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Karuna - Sipos Katalin
Jógaoktató

Karuna – Sipos Katalin

Karuna – Sipos Katalin a Sivánanda Jógaközpont önkéntes jógaoktatója.

“21 évesen kezdtem el jógázni, autódidakta módon. Teljes életmódváltásban voltam, egy súlyos betegség alternatív gyógyító terápiájának részeként. Sikerült teljesen felépülnöm és azóta a jóga folyamatosan jelen van az életem minden területén.

Tanári, nyelvtanári pályám mellett, az 1990-es évek végén lehetőségem nyílt Ausztriában és Németországban kiváló jóga-szerzetes-tanároknál (The International  Sivananda Yoga Vedanta  Centre szervezésében) elméleti és gyakorlati tanulmányokat folytatni, jógatanári végzettséget szerezni. Majd a Yoga Vidya Szervezetnél, Sukadew Bretz továbbképzésein részt venni.  Swami Sivananda élete és írásai, szeretettelteli lénye és bölcsessége meghatározó volt számomra ezen az úton.

1999 és 2014 között főleg Németországban vezettem jóga és meditáció tanfolyamokat. Pár éve végleg hazaköltöztem és azóta Magyarországon terjesztem a jóga áldásos tudását.

Az évek során  sokan kértek tőlem tanácsot az testi-lelki egészségük érdekében.  Kutattam egy olyan gyógymód után, ami a diszharmónikus lelkiállapotokat – egyénre szabottan – újra harmónikusra hangolja, önismerethez segít, az egyén önmagáért vállalt felelősségére építve.

Így leltem rá a Bach-virágterápiára, amit először magamon próbáltam ki. A rendszeres jógázás, meditáció és a Bach- cseppek alkalmazása egyre mélyebb önismerethez vezetett. Továbbképeztem magam és sok csodálatos gyógyító, tanító által inspirálva egyre mélyebben ástam bele magam a spirituális pszichológia, és a  lelki-szellemi gyógymódok különbözö területeibe.

Mestereim, tanáraim, tapasztalataim és megéléseim segítenek abban, hogy tőlem telhető legnagyobb teljességgel utat mutassak embertársaimnak, akik jógázni jönnek, akik arra az útra léptek, hogy önmaguk legbensőbb énjéhez találjanak.

Mindannyiunkban jelen van az isteni energia, ami megnyilvánulásra törekszik, csak oda kell figyelni a belső hangra és fel kell vállalni bátran az első lépést a változtatás felé…

AUM Sánti”

– Karuna – Sipos Katalin

Elérhetőség

∗∗∗

VÁRUNK SZERETETTEL A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

 Jógatanfolyamok kezdőknek és haladóknak.
 Oktató képzések.
 Jógafilozófia az alapoktól a felsőfokig.
 Jógaterápia és ájurvéda.
 Jógaéletmód, elvonulások és jógatáborok.

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.

eljövendő események

Nincs esemény