SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Babarczi Anikó
Vezető Jógaoktató

Naliní – Babarczi Anikó

Naliní – Babarczi Anikó a Sivananda Jógaközpont oktatója, részt vesz a Jógaoktatói alapképzésen a Hatha jóga és Kírtana tárgyak tanításában. Szívesen foglalkozik kezdőkkel, szíve csücske a Csakrameditáció és a Csakraharmonizáló jógaóra.

Én nem kerestem a jógát. A jóga talált meg engem. Baráti, segítő kezek terelgettek, hogy elmenjek az első jógaórára, s aztán rendszeres jógázóvá váljak. S hogy aztán elmenjek jógázni a Sivananda Jógaközpontba (ahol azonnal otthon éreztem magam), majd pedig, hogy beiratkozzak a jógaoktatói képzésre. A jógaoktatói vizsga letétele után szinte azonnal jógaórát és jóga alaptanfolyamot tarthattam. Így tapasztaltam meg akkor először, s azóta még nagyon sokszor, hogy mennyire jó érzés tanítani a jógát, a tanultakat és a rendszeres jógagyakorlás és a jóga elemeinek a mindennapi életembe való beillesztése  által megszerzett tapasztalatokat továbbadni; de legfőképpen látni és hallani, ahogy a tanítványok jó élményeikről, fizikai és lelkiállapotuk változásáról, javulásáról számolnak be.

A jógaoktatói képzés befejezése után sem hagytam abba a tanulást, folyamatosan képzem magam a hatha jóga, a jógafilozófia, az oktatásmódszertan, a szanszkrit nyelv területén. 

Hálás vagyok mindennek és mindenkinek, aki segített nekem ezt az utat megtalálnom, és köszönöm tanítóimnak is, hogy mindig hittek bennem, támogattak és inspiráltak. Találkozhattok velem gyakorló jógaórákon, csakraharmonizáló jógaórán, jógahétvégéken, kírtana és szatszang foglalkozásokon, illetve jógaoktatói alapképzésen is.

– Naliní – Babarczi Anikó

Elérhetőség

+36 30 930 5675

∗∗∗

VÁRUNK SZERETETTEL A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

 Jógatanfolyamok kezdőknek és haladóknak.
 Oktató képzések.
 Jógafilozófia az alapoktól a felsőfokig.
 Jógaterápia és ájurvéda.
 Jógaéletmód, elvonulások és jógatáborok.

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.

eljövendő események

Kezdő dátum Név Részletek Helyszín Ár
2022.10.04.

JÓGAOKTATÓI alapképzés októberben

Sivánanda Jógaközpont 1028 Budapest, Szegfű utca 2. 226.000Ft
Sivánanda Jógaközpont 1028 Budapest, Szegfű utca 2. 226.000Ft