SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Nitjá - Puskás Noémi
Jógaoktató

Nitjá – Puskás Noémi

Nitjá – Puskás Noémi a Sivánanda Jógaközpont önkéntes jógaoktatója.

“Puskás Noémi – Nitjá vagyok, a jógával 2013-ban találkoztam először, amikor barátnőm megkért tartsak vele egy tanfolyamra, a választása pont a Sivananda Jógaközpontra esett. Ez az alaptanfolyam nagyon meghatározó volt számomra, habár a Sivananda központtól kicsit távol sodort a szél, folyamatosan jógáztam és több irányzatot is kipróbáltam.

2017 telén kezdett megfogalmazódni bennem, hogy szeretnék mélyebben is foglalkozni a jógával, így sorra jöttek velem szembe a jógaoktatói tanfolyamok hirdetései.

Az alaptanfolyam után évekig nem tértem vissza a központba de valahol belül tudtam, hogy számomra a legmegfelelőbb hely a Sivananda Jógaközpont lesz, így nem is gondolkoztam a választási lehetőségeken hanem 2018-ban ellátogattam egy nyílt napra, majd néhány nap múlva jelentkeztem az oktatói képzésre.

A jógaoktatói képzésen nagyon sok mindent tanultam elsősorban magamról. Már évekkel korábban foglalkoztam önismerettel de számomra ez volt az igazi önismereti túra ami még mindig tart.

Számomra a jóga az önismeretet, a szeretetet és a belső nyugalom megtalálását jelenti.

2019 nyarán kezdtem el jógát oktatni a Sivananda Jógaközpontban, emellett folyamatosan jártam továbbképzésekre, elvégeztem a gerincterápiás továbbképzést, kismama- valamint a gyermek jógaoktatói tanfolyamokat.

A jógaoktatás számomra a jelen, megtanulni a jelenben lenni és átadni azt aminek a segítségével a jógázóim is ráléphetnek az önismeret útjára. 

Szeretettel: Nitjá – Puskás Noémi”

Elérhetőség:

+36 30 310 2072

∗∗∗

VÁRUNK SZERETETTEL A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

 Jógatanfolyamok kezdőknek és haladóknak.
 Oktató képzések.
 Jógafilozófia az alapoktól a felsőfokig.
 Jógaterápia és ájurvéda.
 Jógaéletmód, elvonulások és jógatáborok.

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.

eljövendő események

Nincs esemény