SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Sankara - Módos Miklós
Jógaoktató

Sankara – Módos Miklós

Sankara – Módos Miklós a Sivananda Jógaközpont oktatója. Szívesen foglalkozik kezdőkkel és gyakorlott jógázókkal, szíve csücske a Kírtana. A Shanti Jóga-sziget (Társult Sivánanda Jógaközpont) egyik vezetője.

“2010-ben finom célzásként, ajándékba kaptam egy Shanti jóga-szigetre szóló alaptanfolyami jelentkezést a feleségemtől. Akkoriban igen szenvedélyes és stresszes életet éltem, de már érlelődött bennem a változás iránti vágy. Mindenképp szerettem volna ” jobb” emberré válni. A fizikai munkám és az élsportolói múltam egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy izmaim, ízületeim merevvé váljanak, így igen távolinak látszott a jóga ászanák elsajátítása számomra.
A tanfolyamon viszont megtudtam, hogy a kitartott testtartások a tradicionális jógaoktatásnak csak egy részét képezik és igazából a jóga sokkal több ennél, valójában egy életmód.

Végigküzdöttem a tanfolyamot, kisebb-nagyobb belső sikerekkel. Gyakoroltam a magam szintjén és minden nap egyre jobban beleszerettem nem csak a fizikai gyakorlatokba, hanem a szellemiségbe is. Sivánanda Mester tanításai és két “Istennő” (feleségem és tanítóm) folyamatosan átsegített a nehézségeken. Később, amikor bekapcsolódtam a zenei életbe gitáros-énekesként, rögtön tudtam, hogy megérkeztem, ez az utam.

Azóta kis lépésekben haladok a Mesterek és csodálatos Tanítóim útmutatása szerint, hogy részese legyek a tradíció láncolatának és minél több embernek segíthessek, hogy a mai rohanó világban megtalálhassák valódi értékeiket és Önmagukat.

2016 májusában, a jógaoktatói oklevél megszerzésével ez megadatott számomra. Hála Mindenkinek, aki ebben segített!

Szolgálj, Szeress, Adj, Tisztulj, Meditálj, Valósítsd meg Önmagad!

Óm Námáh Sivája!”

-Sankara

Elérhetőség

∗∗∗

VÁRUNK SZERETETTEL A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

 Jógatanfolyamok kezdőknek és haladóknak.
 Oktató képzések.
 Jógafilozófia az alapoktól a felsőfokig.
 Jógaterápia és ájurvéda.
 Jógaéletmód, elvonulások és jógatáborok.

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.

eljövendő események

Nincs esemény