SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

 A lélek felszabadítása az éneklésen keresztül – MŰHELY

Kezdés
2022.05.21. 15:00
Zárás
2022.05.21. 19:00
Cím
Sivananda Jógaközpont 1028 Budapest, Szegfű utca 2.   Térkép megtekintése
Telefon
+36 1 397 5258 Mobil/SMS: +36 30 689 9284

6.000Ft

Szerettel várunk erre az izgalmas műhelyre Felber Gabriella opera-énekesnővel, melynek az elnevezése is sokat mondó: “A lélek felszabadítása az éneklésen keresztül”

A jógában is nagy szerepe van a hangrezgésnek mint pl. a mantrák recitálása (dzsapa) vagy éneklése (kírtana). Gabriellától megtudhatjuk, hogy hogyan is működik ez és hogyan használhatjuk tudatosan a testi-lelki egészségünk érdekében.

“Mivel minden rezgés és  mindennek a  lényege a rezgés, így  ha valaki megtanul az úgynevezett isteni hangján énekelni, amivel  mindenki rendelkezik, akkor nagyon magas rezgésű hangot, un. gyógyító hangot közvetítünk, mind saját magunk, mind pedig az emberek számára.” – Felber Gabriella

Részletek lejjebb.

 

Összesen 6000

Státusz

Esemény részletei

A lélek felszabadítása az éneklésen keresztül – műhely

Szerettel várunk erre az izgalmas műhelyre Felber Gabriella opera-énekesnővel, melynek az elnevezése is sokat mondó: “A lélek felszabadítása az éneklésen keresztül”

A jógában is nagy szerepe van a hangrezgésnek mint pl. a mantrák recitálása (dzsapa) vagy éneklése (kírtana). Gabriellától megtudhatjuk, hogy hogyan is működik ez és hogyan használhatjuk tudatosan a testi-lelki egészségünk érdekében.

“A hangot, a legnagyobb csodának, a legnagyobb ajándéknak, és egyben pontosan ezért, a legnagyobb feladatnak is érzem. A két legősibb eszközünk az önkifejezésre, a mozgás, és az ének. Eredeti hivatásomat tekintve, opera-énekesnő vagyok. Az operaház színpadán szólistaként eltöltött 22 esztendő alatt folyamatosan az foglalkoztatott, hogyan lehet a legcsengőbb, legtisztább, és egyben a legmagasabb rezgésű hangon úgy énekelni, hogy én csak csatornaként vagyok jelen a folyamatban.A világ számos operaházában, és koncert termében megfordultam pályám során, és miközben Verdi – Wagner – Puccini hősnőit alakítottam, minden alkalmat, és előadást megragadtam, ennek kipróbálására és a gyakorlatba való tökéletes átültetésére.

Ma már ezt  tanítom, és a kezdetek óta mindig is tanítottam azt, ahol éppen ebben a folyamatban tartottam. Mostanra minden tökéletesen leülepedett bennem.

Az énekben, és a mozgásban, a táncban, a test képtelen hazudni. Minden, mentális problémák hatására kialakult blokk vagy blokkok, azonnal hallhatóak a hangon keresztül, és érzékelhetőek,  láthatóak  a mozgásban, a  táncban is. Pontosan ezért a legalkalmasabb e két technika, az önfejlesztésre és a gyógyításra is. Mivel az egyén saját maga fedezi fel a saját blokkjait, a külső segítő, szinte csak jelen van, így sokkal gyorsabb a fejlődés, ezért a gyógyulás is hamarabb megtörténik, mint más hasonló technikáknál.

Az énekhang különlegességét, és egyedül állóságát abban látom, hogy itt csak én vagyok, és a hang. Nincs külső hangszer, vagy segítség, csakis a saját test létezik. Csak rajtam keresztül tud megszólalni a hang. És itt jelenik meg a feladat vele.Egy látó, tapintó ember, itt ekkor nem lát, és tapint, amihez mindenben hozzá vagyunk szokva, ezért, hihetetlen befelé figyelésre, érzékelésre és alázatra van szükség, hogy felfedezze saját mag-hangját hiszen, e nélkül nem tud megtörténni és megváltozni semmi.A hang ugyanis tökéletesen leképezi, hogy kinek milyen tévhitei, vagy mentális elakadásai vannak az életében, és éppen hol tart. Mindenkinek olyan a hangja, amilyen ő maga, vagyis ahol éppen tart.

Ahogy ő változik, és folyamatosan érti meg a saját magával kapcsolatos feladatait és bontja le korlátait, tévhiteit, úgy változik a hangja is, és ennek arányában párhuzamosan történik  a gyógyulása is.

Mivel minden rezgés és  mindennek a  lényege a rezgés, így  ha valaki megtanul az úgynevezett isteni hangján énekelni, amivel  mindenki rendelkezik, akkor nagyon magas rezgésű hangot, un. gyógyító hangot közvetítünk, mind saját magunk, mind pedig az emberek számára.

Az isteni hang nem más, mint a legegyszerűbben leglazábban, minden akarat, és ego nélkül megszólaltatott hang. Ha képesek vagyunk isteni /mag-hangunkon/ énekelni, megértjük, hogyan lehetünk teljesen szabadok, a későbbiekben  pedig ezáltal teljes egyensúlyban és egészségben.Ha valaki képes megtanulni így létezni, annak megváltozik az élete is, hiszen minden átmásolódik, és a mindennapokban ugyanezt kell tennie. Szabadon, és önmagunk korlátozása nélkül élni..

Megértjük, hogy a betegség, a középpontból, az erővonalból való kilépés következménye. Ha minden pillanatban a szentháromság törvénye szerint élünk, és létezünk, vagyis amit gondolunk, pontosan azt mondjuk ki, és tökéletesen azt cselekedjük, akkor az egészség visszatér, és örök.

Ha ezt szeretnéd megtapasztalni és a gyakorlatban is kipróbálni, szívesen várlak.” – Felber Gabriella

MINIMUM LÉTSZÁM

A műhelyt minimum 6 fő esetén tudjuk megtartani, ezért kérjük mielőbb jelentkezzetek be.

Gyere, fejlődjünk együtt a A lélek felszabadítása az éneklésen keresztül műhelyen.

***

VÁRUNK SZERETETTEL AZ ÉV MINDEN NAPJÁN A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.