Barion Pixel

SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Jógikus Mese-est

Oktató
Szabó Ildikó
Szabó Ildikó Vezető Jógaoktató
Kezdés
2024.09.26.
Zárás
2024.09.26.
Zárás
18:00 - 20:00
Cím
Telefon
+36 30 689 9284

15.000Ft

JÓGIKUS MESE-EST

Töltsd velünk a csütörtök estéket és engedd magad elröpíteni India mesés történetei közül a leghíresebb eposzukba, a Mahábháratába.

RÉSZLETEKÉRT GÖRGESS LEJJEBB!

Összesen
Cikkszám: MESE-EST Kategóriák: , , , Címkék: , ,

Státusz

Esemény részletei

JÓGIKUS MESE-EST 

Töltsd velünk a csütörtök estéket 5 héten át és engedd magad elröpíteni India mesés történetei közül a leghíresebb eposzukba, a Mahábháratába.

Indiában, napjainkban is számtalan mozifilm, nyomtatvány, és faluról falura járó “énekmondó” idézi meg a hősöket, hogy a mai ember is okuljon történeteikből. A szereplők megelevenednek és mi magunkra ismerünk. Nagy erejű hősökről, vitéz királyokról és csodálatos lényekről mesélünk majd, akik megtanítanak a jóga ősi bölcseletére.

Hogyan kell helyesen élni? Miben áll a tanító – tanítvány kapcsolat? Hogyan szolgálja az asszony a férjét? Mi a boldogság és mi az erény?

Íme, megannyi, ma is érvényes kérdés. Ezek foglalkoztatják az embereket nemcsak Indiában hanem bárhol a világon. Így az ősi bölcseletek nekünk is szólnak, minket is tanítanak. Ha jól figyelünk, a foglalkozások végére más emberek leszünk.

A cselekmény ideje a múltba veszik. Egykor történt, réges-rég mikor még közvetlen kapcsolatban állt az ember és az Isten. A Földön erényes királyok uralkodtak és az élet tartópillére az erény, az igazság és az áldozat volt.

Ám a romlás észrevétlenül lopózott be a szívekbe. Hatására összezavarodott a jó és a rossz, haraggá nőtt a vágy és halálos ellenségesség ütötte fel a fejét az uralkodók között. Hatalmas háború vette kezdetét. Visnu isten megtestesült Krisna avatárként, hogy megsemmisítse a gonoszokat és  felszabadítsa a jámborakat…

Kíváncsi vagy a folytatásra? Tarts velünk ! 

A „Jógikus mese-est” szeptember 26-án 18:00-kor indul és 5 héten keresztül, mindig ugyanebben az időben kezdődnek Szabó Ildikó oktató társunk vezetésével. Egy-egy alkalom időtartalmát kb. 120 percnyire tervezzük.

ONLINE RÉSZVÉTEL (a Mese-esteken lehetőség van online is részt venni. Kérjük jelezd a jelentkezésnél, ha ebben a formában tervezed a részvételt.)

Ha még nem voltál ONLINE órán kattints ide a részletekért.

Jelentkezés és befizetés után a megadott elérhetőségre küldjük a csatlakozási linket.

AMIKOR BELÉPTÉL AZ ÓRÁRA

  • Kapcsold be a kamerádat
  • Kapcsold be a mikrofonodat

Várunk szeretettel!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.