Jógikus Mese-est ONLINE

Oktató
Szabó Ildikó
Szabó Ildikó Jógaoktató
Kezdés
2020.11.07. 18:30
Zárás
2020.11.07. 20:30
Cím
Telefon
+36 30 689 9284

10.000Ft

Töltsd velünk otthon, kényelmesen elhelyezkedve a következő 5 szombat estét és engedd magad elröpíteni India mesés történetei közül a leghíresebb eposzukba, a Mahábháratába

Összesen 10000
Cikkszám: MESE-EST Kategóriák: , , Címke:

Státusz

Esemény részletei

Töltsd velünk otthon, kényelmesen elhelyezkedve a következő 5 szombat estét és engedd magad elröpíteni India mesés történetei közül a leghíresebb eposzukba, a Mahábháratába.

Indiában, napjainkban is számtalan mozifilm, nyomtatvány, és faluról falura járó “énekmondó” idézi meg a hősöket, hogy a mai ember is okuljon történeteikből. A szereplők megelevenednek és mi magunkra ismerünk. Nagy erejű hősökről, vitéz királyokról és csodálatos lényekről mesélünk majd, akik megtanítanak a jóga ősi bölcseletére.

Hogyan kell helyesen élni? Miben áll a tanító – tanítvány kapcsolat? Hogyan szolgálja az asszony a férjét? Mi a boldogság és mi az erény?

Íme, megannyi, ma is érvényes kérdés. Ezek foglalkoztatják az embereket nemcsak Indiában hanem bárhol a világon. Így az ősi bölcseletek nekünk is szólnak, minket is tanítanak. Ha jól figyelünk, a foglalkozások végére más emberek leszünk.

A cselekmény ideje a múltba veszik. Egykor történt, réges-rég mikor még közvetlen kapcsolatban állt az ember és az Isten. A Földön erényes királyok uralkodtak és az élet tartópillére az erény, az igazság és az áldozat volt.

Ám a romlás észrevétlenül lopózott be a szívekbe. Hatására összezavarodott a jó és a rossz, haraggá nőtt a vágy és halálos ellenségesség ütötte fel a fejét az uralkodók között. Hatalmas háború vette kezdetét. Visnu isten megtestesült Krisna avatárként, hogy megsemmisítse a gonoszokat és  felszabadítsa a jámborakat…

Kíváncsi vagy a folytatásra? Tarts velünk ! 

A „mese estek” november 7-én 18:30-kor indulnak és 5 héten keresztül, mindig ugyanebben az időben kezdődnek Szabó Ildikó oktató társunk vezetésével. Egy-egy alkalom időtartalmát kb. 120 percnyire tervezzük.

ONLINE RÉSZVÉTEL

Ha még nem voltál ONLINE órán kattints ide a részletekért.

BELÉPÉS AZ ONLINE MESE-ESTRE

Jelentkezés és befizetés után levélben értesítünk a belépési linkről, melyre a megadott időpontban kattintva tudsz részt venni a Mese-esten.

BELÉPTÉL AZ ÓRÁRA

  • Kapcsold be a kamerádat
  • Kapcsold be  amikrofonodat

Várunk szeretettel!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.