SIVANANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Az esemény elmúlt

NŐI JÓGAOKTATÓ képzés

Kezdés
2021.04.06. 18:00
Zárás
2021.04.06. 21:00
Cím
Sivananda Jógaközpont 1028 Budapest, Szegfű utca 2.   Térkép megtekintése
Telefon
+36 1 397 5258 Mobil/SMS: +36 30 689 9284

155.000Ft

 

A Női Testtel,- Energetikai Rendszerrel és Női Minőséggel végzett női jóga és női jógaoktatás kibontakoztatja a női minőséget, a szépséget, finomságot, lágyságot, befogadást, intuíciót, női erőt. Harmóniába hoz. Átalakít. Kibontakoztat.

Összesen 155000

Státusz

Esemény részletei

A képzésen részt vehetnek végzett jógaoktatók, valamint haladó jógázók. Végzett JÓGAOKTATÓKNAK sikeres vizsga után “Női jóga oktató” oklevelet állítunk ki. Haladó JÓGÁZÓKNAK “Női jóga haladó tanfolyam” elvégzéséről szóló igazolást adunk ki, vizsga kötelezettség nélkül.

A Női Testtel,- Energetikai Rendszerrel és Női Minőséggel végzett női jóga és női jógaoktatás kibontakoztatja a női minőséget, a szépséget, finomságot, lágyságot, befogadást, intuíciót, női erőt. Harmóniába hoz. Átalakít. Kibontakoztat.

A NŐI JÓGA OKTATÓKÉPZÉS KÉT FŐ RÉSZBŐL ÁLL:

Első: megtanítjuk a jógaoktató hölgyeknek, hogyan jógázzanak saját maguk úgy, hogy a legteljesebb női potenciáljukat kibontakoztathassák.

Második: hogyan oktassanak úgy jógát, hogy a hozzájuk kerülő nőket hozzásegítsék, megtanítsák  a legteljesebb női potenciáljuk  megélésére. Hogyan segítsék a jógázó hölgyeket, akiknek a női létükben valamilyen elakadás, probléma vagy testi betegség van jelen. (Testi tünetek: női területeken való betegségek. Mentális-érzelmi területen: diszfunkciós működések a szeretetteljes kapcsolatokban, párkapcsolatban, gyerek-szülő kapcsolatban.

Minden nő egyedi és egyéni életúttal rendelkezik. Közös bennük a harmóniára, a szépségre, a kedvességre való fogékonyság oly módon, hogy saját maguk ragyogjanak, és életterületeik között könnyű legyen az átjárhatóság (saját magukra fordított idő, párra, gyerekekre, otthonra, kiteljesítő tevékenységekre, munkára…)

MI VÁRHATÓ A NŐI JÓGA OKTATÓKÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL?

  • A jógaoktató képzés alatt maguknak a jógaoktató hölgyeknek az erőteljes átalakulásuk várható, hogy sokkal nőiesebbé, ragyogóbbá válnak…
  • Más szemszögből, teljesebben válnak képessé a női problémák felismerésére, jógikus kezelésére.
  • A saját egyéni gyakorlásokat egyénre szabott házi feladatok segítik, amelyek a napi női teendők mellett elvégezhetőek.
  • Van-e olyan életterület, ahol a nőiességed nem tud kibontakozni, ahol a női tested nem teljes egészségében ragyog? Át tudod-e adni a hozzád forduló jógázó nőknek azt a tudást, amivel saját maguk nőiességét ki tudják bontakoztatni és tudják élni?

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FÉNY JÓGATERÁPIÁS INTÉZET OLDALÁN IDE KATTINTVA TALÁLHATÓ.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.