Mazsolás kalács az ünnepi asztal ékköve. Ajánljuk szeretettel.
A mazsolás kalács elkészítéséhez a hozzávalókat összedolgozzuk, 10-15 perc alatt könnyű tésztává dagasztjuk, majd egy órán át meleg helyen kelesztjük. Amikor megkelt, 3 vagy 4 csíkra vágva befonjuk, ghí-vel kikent tepsibe vagy formába tesszük, végül tejjel megkenjük. Még 15 percig kelesztjük, majd előmelegített sütőben, 180 Celsius fokon szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat!
„Óm Brahmárpanam Brahma havir Brahmágnau Brahmaná hutam Brahmaiva Tena Gantavjam Brahma-karma-szamádhiná”
„Brahman az áldozat, Brahman az áldozati vaj, Brahman önti az áldozatot Brahman tüzébe, bizony Brahmanhoz megy az, aki mindenkor Brahmant látja minden cselekvésben.”
Bhagavad Gítá 4/24.
Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.