SIVANANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Nálunk történt

Ezen az oldalon olyan történeteket olvashattok, amelyek a Sivananda Jógaközpont nevéhez fűződnek, mint például az, amikor jógaoktatóink és jógázóink Indiában, vagy a világban más jógás eseményein jártak. Egy-egy ünnepség, program vagy tábor beszámolóját is megtaláljátok, melyek által ti is kedvet kaphattok részt venni rajtuk.

Fogadjátok szeretettel őket.

BESZÁMOLÓK

Mesterünk születésnapja

Mesterünk születésnapja

Évről-évre megünnepeljük Mesterünk Szvámí Sivánanda születésnapját, aki 1887. szeptember 8-án született az Istenség szeretett megtestesüléseként.

bővebben
Fontos bejelentés a változásokról

Fontos bejelentés a változásokról

FONTOS BEJELENTÉS A Divine Life Society (Isteni Élet Társasága) – Rishikesh (India) 2019. július 7-i hatállyal a Divine Life Trust Society elnökévé és a Divine Life Society hivatalbeli elnökének választották Őszentségét Srí Szvámí Jógaszvarúpánanda-dzsít, a risikési...

bővebben
Rendhagyó Diplomaosztó

Rendhagyó Diplomaosztó

Formabontó kéréssel állt elő a csoport. Tesztet irattatak a Tanítóikkal, melyet az órán elhangzott “Arany-mondataikból ” állítottak össze.

bővebben
Jóga az EURÓPA Parlamentben

Jóga az EURÓPA Parlamentben

2016 május 31 -én az Európai Parlament képviselői fogadták az Európai Jógakonföderáció küldötteit “A jóga hatása az európai társadalomra és a világbékére” témában. Az Európai Jógakonföderáció tagjaként felszólalt Magyarország képviseletében Szaraszvatí Keserű Aranka, a Magyar Jógaoktatók Szövetsége elnöke.

bővebben
Szvámí Szukhánanda workshop

Szvámí Szukhánanda workshop

2018 tavaszán is vendégünk volt Szvámí Szukhánanda a Yasodhara ásramról Kanadából. Ő Szvámi Sivánnada tanítványának, Szvámi Rádhának a tanítványa. 

bővebben
EGY ÁLOM VALÓSÁGGÁ VÁLT

EGY ÁLOM VALÓSÁGGÁ VÁLT

Jógaközpontunkat új épületszárnnyal bővítettük, melyben helyet kapott  három hangulatos jógaterem, egy kedves közösségi tér és három új öltöző is.

bővebben
Újságcikk rólunk

Újságcikk rólunk

Cikket írtak a Sivananda Jógaközpontról a Hidegkúti Kilátóban, melyet ide kattintva olvashatók: 20 éves lett a Sivánanda Jógaközpont

bővebben