SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Aditi - Molnár Olívia
Jógaoktató

Aditi – Molnár Olívia

Aditi – Molnár Olívia a Sivánanda Jógaközpont vezető jógaoktatója. Részt vesz a Jógaoktató képzés hatha jóga tárgy oktatásában. Rendszeresen tart csoportos hangfürdőket a Jógaközpontban.

“2016-ban kezdtem el jógázni, de ekkor már másodjára bukkant fel az életemben a jóga. Igaz az a mondás, hogy “mindig mindennek eljön az ideje és akkor amikor már felkészültél rá/ megértél rá”. Hiszem azt, hogy unszolással, erőszakossággal semmit nem lehet elérni. Azt gondolom nálam is így működött. Nagyon mozgalmas életet éltem mindig, valamit csinálnom kellett de legfőképpen a munkába menekültem, ha nem akartam saját belső hangomat hallani. Azt gondoltam ez nincs rendjén, hogy mindig jön belülről valami válasz vagy gondolat amit éppen akkor meg se kérdeztem magamtól. Aztán egyszer csak bekövetkezett az életembe az, hogy elegem lett és elkezdtem gondolkozni ki vagyok én, miért jöttem erre a világra, mi a dolgom itt?… és rájöttem semmit nem tudok magamról és nem tudtam mi az élet célja. Valahogy nem kaptam kielégítő választ. Egészen eddig a pontig teljesen el voltam zárkózva minden spirituális dologtól.

Végül 2013- ban megtört a jég és egyre több spirituális ember vett körül így egyre nyitottabbá és „éhesebbé” váltam iránta. Rá három évre elkezdtem jógázni és fél év jógázás után elvégeztem az oktatói tanfolyamot. Ekkor még csak az ászanákig láttam, majd az átfogó filozófia órák alkalmával minden kitisztult és összeállt a kép. A sikeres vizsga után rögtön elkezdtem oktatni itt a Sivánanda Jógaközpontban. A rendszeres gyakorlás mellett több továbbképzést is elvégeztem: Kismama jóga, Gerinc jóga, hangterápia és kristálygyógyászat. A jógaóráimat szeretem úgy tartani, hogy minden megtanult dolgot beleötvözök, így jött létre a csoportos és egyéni hangterápiás óráim mellett a hangtál jóga, amikor a hangtálak rezgéseit beleszövöm a gyakorlás közbe. Örülök, hogy ráléptem erre az ösvényre és szeretettel továbbadhatom amiket tanultam és amiket még tanulni fogok. Hálás vagyok, hogy az életem sodrása ide vezetett.

Hari AUM Tat Szat”

– Aditi – Molnár Olívia

Elérhetőség

+36 30 986 5532

∗∗∗

VÁRUNK SZERETETTEL A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

 Jógatanfolyamok kezdőknek és haladóknak.
 Oktató képzések.
 Jógafilozófia az alapoktól a felsőfokig.
 Jógaterápia és ájurvéda.
 Jógaéletmód, elvonulások és jógatáborok.

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.

eljövendő események

Kezdő dátum Név Részletek Helyszín Ár
2022.12.09.

Online GYAKORLÓ jógaóra (120 perc)

Online 3.100Ft
Online 3.100Ft
2022.12.09.

Karácsonyi slow flow HANGFÜRDŐ

Sivánanda Jógaközpont 1028 Budapest, Szegfű utca 2. 3.000Ft
Sivánanda Jógaközpont 1028 Budapest, Szegfű utca 2. 3.000Ft
2022.12.16.

Online GYAKORLÓ jógaóra (120 perc)

Online 3.100Ft
Online 3.100Ft