Barion Pixel

SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

EGY ÁLOM VALÓSÁGGÁ VÁLT

MEGNYÍLT AZ ÚJ ÉPÜLETSZÁRNYUNK! 365 nappal az alapkőletétel után 2017 szeptember 8-án pénteken Őexcellenciája Rahul Chhabra indiai nagykövet úr, Varga Mihály NGM Miniszter úr, Lánszki Regő képviselő úr és Ómkára közösen adták át Jógaközpontunk új szárnyát.

A több mint 400 m2-es komplexum egy sor új lehetőséget nyújt a jóga, jógaterápia és az ájurvéda iránt érdeklődőknek, mivel mostantól itt működik a Fény Jógaterápiás Intézet is. Köszönet Mestereinknek és a Sivánanda közösségnek a szép összefogásért!

Az új épületszárnnyban helyet kapott  három hangulatos jógaterem, egy kedves közösségi tér és három új öltöző is. A régi szárny felső szintjén egy bentlakásos részt is kialakítunk majd  a jóga magasabb, elmélyültebb szintjeinek gyakorlásához. Egy álom valósággá vált.

TE IS RÉSZESE LEHETSZ A MEGVALÓSULÁSNAK

Az új épületszárny létrehozásában jógázóink, szimpatizánsaink rengeteget segítettek.  Ahhoz, hogy az új szárnyaz időben át tudjuk adni, jelentős hitelt kellett felvennünk. Ha ennek törlesztésében tudsz segíteni, itt tudod megnézni, hogyan tudod adományaidat eljutatni hozzánk. 

***

VÁRUNK SZERETETTEL AZ ÉV MINDEN NAPJÁN A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.