Az étcsokoládés avokádós trüffel nagyon finom, egyszerűen és gyorsan elkészíthető, különleges ajándék karácsonyra
A golyókhoz:
A beforgatáshoz:
Az érett avokádót vágjuk félbe, szedjük ki a magját és kaparjuk a húsát egy tálba.
Egy villával törjük össze teljesen sima péppé.
Adjuk hozzá a cukrot és a sót. Majd ezzel is keverjük addig, míg teljesen sima lesz.
A csokoládét olvasszuk fel a mikróban, vagy vízgőz fölött.
A csokoládét öntsük az avokádóhoz. Keverjük teljesen simára vele, majd tegyük a hűtőbe 10-15 percre.
Formázzunk bonbon méretű golyókat a csokoládéból, majd forgassuk bele a holland kakaóporba őket.
( Forrás: apróséf.hu)
Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.