Barion Pixel

SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Indiai Nagykövetei mondták rólunk

Részlet Őexcellenciája Lakshmi M. Puri Magyar Államfőhöz és a Miniszterelnökhöz írt leveléből:

„Jóga ismereteimre bizalommal állíthatom, hogy a Spirituart Jóga Alapítvány autentikus jóga intézmény. Átfogó tananyaguk egységes, melynek alapját a jóga ősi forrásai képezik. Oktatási tevékenységük elősegíti a két nemzet kölcsönös megértését. Tananyaguk és tevékenységük alapján a Spirituart Jóga Alapítvány mind a nyugati világban, mind Indiában megállná a helyét.

Részlet Őexcellenciája Satnam Jit Singh Ómkárához írt leveléből:

„Mindketten nagy hasznát láttuk tanfolyamának. Ugyanakkor úgy véljük a Sivananda Jógaiskola a jó testi erőnlét mellett rengeteg betegség gyógyulását is elősegíti. Öröm volt hallani, milyen kiváló munkát végeznek a jóga Magyarországi terjesztésében, ezzel is segítve az emberek életminőségének javulását.” 

Részlet Őexcellenciája Gauri Shankar Gupta 2010. szeptember 11-én  a Sivananda Jógaközpontot Szegfű utcai épületét megnyitó beszédéből:

„Úgy érzem magam mintha hazaérkeztem volna, mivel ez a központ autentikus intézménye a jóga eszméjének és életművészetének, Indiában is megállná a helyét. E jógaközpont megnyitása kiemelkedő esemény India és Magyarország valamint Budapest életében. Köszönetem fejezem ki a Sivananda Jógaközpontnak, hogy Budapest II. kerületében ilyen komoly erőfeszítéseket tesz a jóga megismertetésében”

2014. március 21-én Őexcellenciája Malay Mishra Úr, India magyarországi nagykövete tett látogatást jógaközpontunkban.

Fogadásakor tartott köszöntőjében „indiai hazaérkezésként élte meg” látogatásának első pillanatait. Testvérének nevezett bennünket, hiszen beavatását ő is a Sivánanda tradícióban kapta. Az előadással egybekötött találkozó szép emléket hagyott mindnyájunk emlékezetében.

***

VÁRUNK SZERETETTEL AZ ÉV MINDEN NAPJÁN A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.