Barion Pixel

SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

MEGÉRKEZTEK

Hurrá, mától újra kaphatóak!
Frissen érkeztek a nyomdából és már a jógaközpontukban várják, hogy lapozzák őket.
A könyv Szvámí Sivánanda tanításainak átfogó és válogatott kivonata, mely a ma emberéhez szól. Népünk kultúrájának és eszményeinek lényegét tartalmazza. Legyen életed iránytűje és útitársad mindenkor.
“A valódi boldogság a lényegi természeted, veled született jogod. A végtelen üdvösség dicső örököse vagy. Ismerd fel ezt a boldogságot most rögtön, ebben a pillanatban! Ne kívül keresd a fényt, a békét, az örömöt és a boldogságot, hanem tekints önmagadba! Fedezd fel a végső valóságot saját létezésed középpontjában, lényed legmélyén!”
A címre kattintva tudod megnézni a részleteket.
Lebilincselő, humoros és közvetlen hangú beszámoló egy kanadai asszony Indiában tett utazásáról. A könyv őszintén és nyíltan tárja elénk Rádhá szívének és elméjének rejtett titkait.
Hat hónapnyi tanulás gurujánál gyökeresen megváltoztatja életét és Sylvia Hellmann egy nyugati kétkedőből szemünk előtt válik elhivatott jógivá, aki már Szvámí Sivánanda Rádháként tér vissza hazájába. Jóga ásramot alapít, tanít és könyveket ír. Ez a könyv bepillantást enged az ásram életbe, a mester és tanítvány személyes kapcsolatába.
A címre kattintva tudod megnézni a részleteket.
Váljon kedves teljességetekre!
***

Várunk szeretettel az év minden napján a Neked való jógával

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.