SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Oktató
Jógaoktató

Sakti – Király Éva

Sakti – Király Éva a Sivánanda Jógaközpont önkéntes jógaoktatója.

“38 év az egészségügyben, bőségesen elegendő, nemcsak a lelkiismeretes munkavégzéshez, hanem 1-2 szomatikus betegség és szövődmény begyűjtéséhez is.
2000-ben már büszke tulajdonosa voltam egy IBS-nek (irritábilis bélszindróma), valamint túl voltam egy lábtörésen és még más műtéten is. Ezeknek a problémáknak a nagy részét a rohanó élet, a folyamatos testi, lelki, szellemi stressz okozta.
Futottam a köröket a magam teremtette mókuskerékben. Hogyan is nyerjem vissza pozitív gondolkodásomat, munkakedvemet és fizikai állóképességemet?
Családi és baráti felvetésre úgy döntöttem, hogy kipróbálom a jógát, ártani biztos nem fog, legfeljebb nem segít, és különben meg bármikor abba hagyhatom, ha nem teszik!?
Nos, ez nem történt meg! 2004 őszén kezdtem el jógázni, és annyira megtetszett, hogy már az első félév után tudtam, hogy a jógát én nemcsak gyakorolni szeretném, hanem tanítani is.
Elkezdtem kutakodni újságokban, világhálón: Hogyan is lesz az ember lányából szakképzett jógaoktató? Megismertem rengeteg JÓ és SEGÍTŐKÉSZ embert, kijártam több iskolát. Mindenki és minden valamilyen módon hasznomra, épülésemre szolgált. 2009. június 6-a óta boldog tulajdonosa vagyok a SIVANANDA JÓGAKÖZPONT OKTATÓI OKLEVELÉNEK!!!

Akik velem a jógát megszerettették:
Berta Erzsébet Vanillya
Gillich István
Sivananda Jógaközpont Oktatói közössége”

– Sakti – Király Éva

∗∗∗

VÁRUNK SZERETETTEL A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

 Jógatanfolyamok kezdőknek és haladóknak.
 Oktató képzések.
 Jógafilozófia az alapoktól a felsőfokig.
 Jógaterápia és ájurvéda.
 Jógaéletmód, elvonulások és jógatáborok.

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.

eljövendő események

Nincs esemény