Barion Pixel

SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Női jógaoktatói képzés

Női jóga oktatóképzés

Fény Jógaterápiás Intézet Képzése*

A tanfolyamon részt vehetnek végzett jógaoktatók, valamint haladó jógázók. Végzett JÓGAOKTATÓKNAK sikeres vizsga után “Női jóga oktató” oklevelet állítunk ki. Haladó JÓGÁZÓKNAK “Női jóga haladó tanfolyam” elvégzéséről szóló igazolást adunk ki, vizsga kötelezettség nélkül.

A Női Testtel,- Energetikai Rendszerrel és Női Minőséggel végzett női jóga és női jógaoktatás kibontakoztatja a női minőséget, a szépséget, finomságot, lágyságot, befogadást, intuíciót, női erőt. Harmóniába hoz. Átalakít. Kibontakoztat.

A női jóga oktatóképzés két fő részből áll:

Első: megtanítjuk a jógaoktató hölgyeknek, hogyan jógázzanak saját maguk úgy, hogy a legteljesebb női potenciáljukat kibontakoztathassák.

Második: hogyan oktassanak úgy jógát, hogy a hozzájuk kerülő nőket hozzásegítsék, megtanítsák  a legteljesebb női potenciáljuk  megélésére. Hogyan segítsék a jógázó hölgyeket, akiknek a női létükben valamilyen elakadás, probléma vagy testi betegség van jelen. (Testi tünetek: női területeken való betegségek. Mentális-érzelmi területen: diszfunkciós működések a szeretetteljes kapcsolatokban, párkapcsolatban, gyerek-szülő kapcsolatban.

Minden nő egyedi és egyéni életúttal rendelkezik. Közös bennük a harmóniára, a szépségre, a kedvességre való fogékonyság oly módon, hogy saját maguk ragyogjanak, és életterületeik között könnyű legyen az átjárhatóság (saját magukra fordított idő, párra, gyerekekre, otthonra, kiteljesítő tevékenységekre, munkára…)

Mi várható a női jóga oktatóképzés elvégzésével?

  • A jógaoktató képzés alatt maguknak a jógaoktató hölgyeknek az erőteljes átalakulásuk várható, hogy sokkal nőiesebbé, ragyogóbbá válnak…
  • Más szemszögből, teljesebben válnak képessé a női problémák felismerésére, jógikus kezelésére.
  • A saját egyéni gyakorlásokat egyénre szabott házi feladatok segítik, amelyek a napi női teendők mellett elvégezhetőek.
  • Van-e olyan életterület, ahol a nőiességed nem tud kibontakozni, ahol a női tested nem teljes egészségében ragyog? Át tudod-e adni a hozzád forduló jógázó nőknek azt a tudást, amivel saját maguk nőiességét ki tudják bontakoztatni és tudják élni?

 

Árak / Jelentkezés / További információ a Fény Jógaterápiás Intézet oldalán ide kattintva található.

***

*2017 szeptemberétől a Sivananda Jógaközpont épületében működik a Fény Jógaterápiás Intézet  (FJI)  is, melynek célja az ájurvéda és a jóga terápiás vonatkozásainak megismertetése, népszerűsítése. Ennek érdekében jógaterapeuta képzéseket,  jógaterápiás tanfolyamokat, egyéb jógaoktatói továbbképzéseket, műhelyeket (workshopokat), tisztító elvonulásokat szervez.

A Fény Jógaterápiás Intézet jógaterapeuta- és jógaoktató továbbképző tanfolyamai az Yoga Alliance International által akkreditáltak. Az oktatást orvosok, jógaterapeuták, vezető jógaoktatók végzik.

Az FJI működését biztosító, 2015-ben alapított Magyar Jógaterápiás és Ájurvéda nonprofit Alapítvány 2020-ban beolvadt a Sprituart Jóga Alapítványba. Így a spirituális tevékenység, a tradicionális jóga oktatás Sivánanda Mester tanításaira épülve, kiegészült a jóga és ájurvéda terápiás aspektusainak tanításával. A Spirituart Jóga Alapítvány komplex tudástára lett a jóga és az ájurvéda  minden aspektusának.

Fény Jógaterápiás Intézet

AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

2024.09.26.22.000Ft

Könnyített / Senior jógatanfolyam

Könnyített / Senior jógatanfolyam Könnyített jógatanfolyam nem csak Senioroknak!  Bármikor...
Részletek megtekintése