Barion Pixel

SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Szerezd meg Isten barátságát

Hasznos segítség a lelki békéhez – Szvámí Sivánanda tanításai

„Senkit sem érdekelsz. Jegyezd meg ezt jól. Ne várd, hogy majd a világ megmentésedre siet minden nehéz helyzetben. Ez egyszerűen nem fog megtörténni. Tevékenykedj az Istenbe vetett hittel. Ha Isten támogat, és az egész világ ellened van, győzni fogsz.

 

De ha elveszíted Isten támogatását, még ha az egész világ támogat is, kudarcot vallasz. Szerezd meg Isten barátságát. Ez a legnagyobb gazdagság. Amint megszerzed ezt, a lelki béke a tiéd. Mindened megvan. A félelem megfutamodik. A nyugtalanság eltűnik.

 

Mindenben Istent lásd. Lélekben érezd magad egynek mindenkivel és mindennel. Nem vagy különálló a teremtés többi részétől. Isten csak az egyik neve a benned lévő titokzatos életelvnek. Hívd Életnek, hívd Tudatnak, hívd Létnek. Ez a titokzatos elv mindent átható, örök, ok és okozat nélküli. Légy boldog. Úgy gondolkodj, beszélj, járj, ahogy az a benső Lényed nagyszerűségéhez, a benned lévő Istenhez illik. Vesd ki magadból a hitványságot, a csalárdságot, a galádságot, az önzést, mindezek a lealacsonyult embert fémjelzik. Érezd magad egynek lélekben mindenkivel. Az életed helyes irányt fog venni. Spirituális emelkedésed gyors lesz. Tied lesz mindaz a lelki béke, amit magadnak kívánsz.”

Hasonló tanításokat ide kattintva olvashatsz.

***

VÁRUNK SZERETETTEL AZ ÉV MINDEN NAPJÁN A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.