Barion Pixel

SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Tanulj meg elfogadni

Hasznos segítség a lelki békéhez – Szvámí Sivánanda tanításai

 

„Tanulj meg elfogadni. Életed minden eseményét, mint Isten Akaratát fogadd el. „Óh Uram, legyen meg a Te Akaratod.” – legyen ez az egyetlen reakciód az élet minden váratlan eseményénél, fordulójánál. Isten a te igazi barátod. Ő a te legnagyobb jóakaród. Különböző, jó-rossz tapasztalatokkal lát el, azért, hogy formáljon, csiszoljon, hatékony eszközzé alakítson, mely által megvalósulhat az Ő Akarata. Engedd, hogy az Ő isteni keze formáljon téged. Engedd át magad az Ő gondoskodásának.

 

Ne küszködj. Ne ellenkezz. Engedd, hogy Isten Akarata taszítson ide-oda. Légy egy szalmaszál a kozmikus szélben. Ne legyen saját egyéni egód. Csak akkor tudod ezt megtenni, ha felismered Isten létezését és Isten Akaratát ellentmondást nem tűrő módon, ha megtanulod meglátni Isten akaratának abszolút fennhatóságát minden emberi kezdeményezés és törekvés felett. Az alázatosság nem gyengeség, hanem erő. Minél nagyobb az alázatosság, annál jobban növekszik az erő. Az életed akadály nélkül fog folyni, mert nem állsz ellen Isten akaratának. Nem lesz súrlódás. Nem lesz kudarc sem, mert saját akaratodból vagy döntésed szerint nem kísérelsz meg elérni semmit. De az életed hatalmas sikerré válik majd, mert Isten bölcsessége és ereje tölti majd ki egoizmusodtól megszabadított lényed űrjét, úgy, ahogyan a levegő árad be a légüres térbe és tölti ki azt.”

Hasonló tanításokat ide kattintva olvashatsz.

***

VÁRUNK SZERETETTEL AZ ÉV MINDEN NAPJÁN A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.