Barion Pixel

SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

VEZETÉSI STRUKTÚRÁNK MEGVÁLTOZOTT

A tradicionális jógaintézményeknél bevált rendszer szerint, 2020. január 1-től a vezetési struktúránk megváltozott. A korábbi Sivánanda Jógaközpont igazgatói feladatkör ketté vált és létrejött egy jógaközpont elnök beosztás is.

A Jógaközpont igazgató

Keserű Aranka Sarasvatī elsődleges feladata a szervezet dinamikus, operatív irányítása.

A Jógaközpont elnök

Veres András Omkāra elsődleges feladata a felgyűlt tapasztalatok, ismeretek, kapcsolatok, a szervezet munkájának felügyelete, valamint a stratégiai látásmód megőrzése.

Sok szeretettel köszöntjük Sarasvatī Keserű Arankát Jógaközpontunk új igazgatóját első munkanapján. Hisszük, hogy szeretetteli személyisége, Mesterünk iránti elkötelezettsége tovább erősíti közösségünket. Kívánjuk, hogy érezd jól magad, Önmagad és közösségünk kiteljesedésére!

AUM NAMÓ BHAGAVATÉ SIVÁNANDÁJA
AUM NAMÓ BHAGAVATÉ VISNU-DÉVÁNANDÁJA
ॐ ॐ ॐ ॐ ॐ ॐ

***

VÁRUNK SZERETETTEL AZ ÉV MINDEN NAPJÁN A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda „Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.