Ismét egy ellenállhatatlan finomság ünnepekre vagy az édesszájúaknak
A bevonathoz:
A zserbógolyó hozzávalóit összekeverjük egy tálban. Elsőre ne tegyük bele az összes lekvárt, mivel lehet, hogy kicsit kevesebb kell. De lehet, hogy kicsit több. Ez teljesen a lekvártól függ. Porcukorral édesíthetjük, ha szükséges. Jól formázható, nem ragadós masszát kell kapjunk belőle.
Közepes méretű – kb 3 cm átmérőjű – golyókat formázunk belőle. Az elkészült golyókat tegyük hűtőbe fél órára.
A csokit, és olajat közben összeolvasztjuk vízgőz felett.
Végül a golyókat az olvasztott csokoládéba mártjuk, majd hagyjuk rajtuk teljesen megdermedni a csokoládét. (Forrás: apróséf.hu)
Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.