Barion Pixel

SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

Hanganyagok

Lehetőséged van megvásárolni és letölteni a Kírtana Klubon és Szatszangokon együtt énekelt mantrákat, vagy a gyakorló jógaórákon hallható relaxációt.

„A Kírtana Isten neveinek éneklése átéléssel (bháva), szeretettel (préma) és hittel (saradha). Kírtanozáskor az emberek összegyűlnek, és egy közös helyen együttesen éneklik Isten neveit. A megvilágosodás csupán Kírtanával elérhető. Ez a legkönnyebb módszere a Legfelsőbb Tudat megtapasztalásának a mostani Kali Júgában, azaz a Vas Korszakban. Amikor az emberek egybegyűlve gyakorolják a Szankírtant, óriási Mahásaktí képződik. Ez megtisztítja a Kírtanában résztvevők szívét, és felemeli őket az Isten-tudatosság magasságaiba. Az erőteljes rezgések messzire eljutnak. Felemelő gondolatokat ébresztenek mások elméjében, vigaszt és erőt nyújtanak minden embernek, békét, harmóniát, egyetértést teremtenek. A negatív erőket gyorsan megsemmisítik, és boldogságot hoznak az egész világnak.” – Srí Szvámí Sivánanda

HANGANYAG MEGVÁSÁRLÁSA ÉS LETÖLTÉSE

A Sivánanda Jógaközpont hanganyagait mp3 formátumban lehet letölteni, melynek menete a következő:

  1. Az adott hanganyag oldalára érkezve van lehetőséged, hogy ingyen belehallgass a hanganyagba.
  2. Ha szeretnéd letölteni a teljes hanganyagot, akkor az árát utald át a Spirutart Jóga Alapítvány Magnetbanknál vezetett 16200106-11604543 számú számlájára. A közleménybe kérünk írd be neved, a honlapon regisztrált e-mail címed, s a letölteni kívánt hanganyag nevét.
  3. Az utalás beérkezését követően e-mailben elküldjük neked a hozzáférési linket a letöltéshez.

MEGNÉZEM A SHOP TÖBBI TERMÉKEIT

Mind a(z) 3 találat megjelenítése