Barion Pixel

SIVÁNANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

UTAK A BOLDOGSÁGHOZ – digitális kiadás

2.100Ft

Srí Szvámí Sivánanda
Spirituart jóga alapítvány, 2014

“A valódi boldogság a lényegi természeted, veled született jogod. A végtelen üdvösség dicső örököse vagy. Ismerd fel ezt a boldogságot most rögtön, ebben a pillanatban! Ne kívül keresd a fényt, a békét, az örömöt és a boldogságot, hanem tekints önmagadba! Fedezd fel a végső valóságot saját létezésed középpontjában, lényed legmélyén!”

A könyv Szvámí Sivánanda tanításainak átfogó és válogatott kivonata, mely a ma emberéhez szól. Népünk kultúrájának és eszményeinek lényegét tartalmazza. Legyen életed iránytűje és útitársad mindenkor.

Részletek lejjebb.

 

Ide kattintva elolvashatod az előszót.

TOVÁBBI KÖNYVEINK IDE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL

Összesen

Részletek

Az “Utak a boldogsághoz” című könyv valódi segítség az igazi boldogságot kereső emberek számára. Hiánypótló esszenciális tanítás életről, kultúrákról, gondolkodásmódról, jógáról – nem csak jógázóknak. 

A valódi boldogság a lényegi természeted, veled született jogod. Ne kívül keresd a fényt, a békét, az örömöt és a boldogságot, hanem tekints önmagadba!…. Fedezd fel a végső valóságot saját létezésed középpontjában, lényed legmélyén! A mű Szvámí Sivánanda legfontosabb tanításait gyűjti össze egy kötetben.Megtaláljuk benne a boldogsághoz vezető utakat, és a boldogság útjában álló akadájokat is.

NÉHÁNY GONDOLAT AZ UTAK A BOLDOGSÁGHOZ KÖNYV TARTALMÁRÓL:

“Az embert gondolatai teremtik. Amit gondol, azzá válik. Ha úgy gondolod, erős vagy, erőssé válsz. Ha úgy gondolod, gyenge vagy, gyengévé válsz. Ha úgy gondolod, bolond vagy, bolond leszel… Az ember azzal formálja saját személyiségét, hogy azzá válik, amit gondol.

A szeretet élet. A szeretet öröm. A szeretet melegség. A szeretet az aranykötelék, amely összeköti a szíveket és a lelkeket. A szeretet építő és alkotó. A szeretet összeköt és épít. A szeretet a megújhodás forrása. A szeretet valódi szubsztancia, amelyet bátran felhasználhatsz. A szeretet pozitív és valós. Aki a szeretet törvényét tudományos precizitással alkalmazza, csodákat művelhet. A szeretet törvénye messzemenően sokrétűbb tudomány, mint bármely modern tudomány. A szentek és jó emberek között a szeretet törvénye uralkodik.

A meditáció az egyetlen királyi út az üdvösség vagy móksa eléréséhez. E titokzatos létra a földről a mennybe, a tévedésből az igazságba, a sötétségből a fénybe, a fájdalomból a boldogságba, a nyugtalanságról az állandó békébe, a tudatlanságból a tudásba vezet. És a halálból a halhatatlanságba.

Békét és üdvösséget nem találni könyvekben, templomokban vagy kolostorokban. Ezek akkor köszöntenek ránk, amikor feldereng a lélekről (Átmanról) való tudás.

A koncentráció és a meditáció folyamatos gyakorlásával az elme olyan tiszta és átlátszó lesz, mint egy kristály. A világi dolgokért folytatott harc zaja elcsitul, amint az ember visszavonul önmagába.”

528 oldal・papír / puha kötés・ISBN: 9789630849999

IDE KATTINTVA ELOLVASHATOD AZ ELŐSZÓT.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Kérjük figyelembe venni, hogy:

  • péntek 12:00 óra és kedd 12:00 óra között kiegyenlített megrendeléseket kedden adjuk át a csomagküldő szolgálatnak
  • kedd 12:00 óra és péntek 12:00 óra között kiegyenlített megrendeléseket pénteken adjuk át a csomagküldő szolgálatnak

A szállítási idő a feladás napjától számított 2 – 4 munkanap, melynek érkezéséről a Foxpost értesíti a megrendelőt.

***

VÁRUNK SZERETETTEL AZ ÉV MINDEN NAPJÁN A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.