SIVANANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

UTAK A BOLDOGSÁGHOZ

4.900Ft

Srí Szvámí Sivánanda
Spirituart jóga alapítvány, 2014

“A valódi boldogság a lényegi természeted, veled született jogod. A végtelen üdvösség dicső örököse vagy. Ismerd fel ezt a boldogságot most rögtön, ebben a pillanatban! Ne kívül keresd a fényt, a békét, az örömöt és a boldogságot, hanem tekints önmagadba! Fedezd fel a végső valóságot saját létezésed középpontjában, lényed legmélyén!”

A könyv Szvámí Sivánanda tanításainak átfogó és válogatott kivonata, mely a ma emberéhez szól. Népünk kultúrájának és eszményeinek lényegét tartalmazza. Legyen életed iránytűje és útitársad mindenkor.

 

Ide kattintva elolvashatod az előszót.

TOVÁBBI KÖNYVEINK IDE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL

KARÁCSONYI AKCIÓNKAT NÉZD MEG LEJJEBB

Készleten

Összesen 4900
Cikkszám: UTAK-A-BOLDOGSÁGHOZ Kategóriák: , Címkék: , , ,

Részletek

Az “Utak a boldogsághoz” című könyv valódi segítség az igazi boldogságot kereső emberek számára. Hiánypótló esszenciális tanítás életről, kultúrákról, gondolkodásmódról, jógáról – nem csak jógázóknak. 

A valódi boldogság a lényegi természeted, veled született jogod. Ne kívül keresd a fényt, a békét, az örömöt és a boldogságot, hanem tekints önmagadba!…. Fedezd fel a végső valóságot saját létezésed középpontjában, lényed legmélyén! A mű Szvámí Sivánanda legfontosabb tanításait gyűjti össze egy kötetben.

Néhány gondolat a könyv tartalmáról:

“Az embert gondolatai teremtik. Amit gondol, azzá válik. Ha úgy gondolod, erős vagy, erőssé válsz. Ha úgy gondolod, gyenge vagy, gyengévé válsz. Ha úgy gondolod, bolond vagy, bolond leszel… Az ember azzal formálja saját személyiségét, hogy azzá válik, amit gondol.

A szeretet élet. A szeretet öröm. A szeretet melegség. A szeretet az aranykötelék, amely összeköti a szíveket és a lelkeket. A szeretet építő és alkotó. A szeretet összeköt és épít. A szeretet a megújhodás forrása. A szeretet valódi szubsztancia, amelyet bátran felhasználhatsz. A szeretet pozitív és valós. Aki a szeretet törvényét tudományos precizitással alkalmazza, csodákat művelhet. A szeretet törvénye messzemenően sokrétűbb tudomány, mint bármely modern tudomány. A szentek és jó emberek között a szeretet törvénye uralkodik.

A meditáció az egyetlen királyi út az üdvösség vagy móksa eléréséhez. E titokzatos létra a földről a mennybe, a tévedésből az igazságba, a sötétségből a fénybe, a fájdalomból a boldogságba, a nyugtalanságról az állandó békébe, a tudatlanságból a tudásba vezet. És a halálból a halhatatlanságba.

Békét és üdvösséget nem találni könyvekben, templomokban vagy kolostorokban. Ezek akkor köszöntenek ránk, amikor feldereng a lélekről (Átmanról) való tudás.

A koncentráció és a meditáció folyamatos gyakorlásával az elme olyan tiszta és átlátszó lesz, mint egy kristály. A világi dolgokért folytatott harc zaja elcsitul, amint az ember visszavonul önmagába.”

528 oldal・papír / puha kötés・ISBN: 9789630849999

Ide kattintva elolvashatod az előszót.

KARÁCSONYI AKCIÓ

Ajándékozzd meg szeretteidet vagy Önmagadat a belső béke titkaival. Az alábbiakat ajánljuk figyelmedbe:

December 1-31 között az alábbi kedvezményekkel tudjátok megvásárolni őket. A kedvezmény mértékét a végösszeg befolyásolja, melyre több könyv kombinációja is alkalmazható.

KEDVEZMÉNY VÁSÁRLÁSI ÖSSZEG MÉRTÉKE KUPONKÓD
25% 0-9999 Ft érték között vásárolt akciós könyvekből (december 1 – 31 között) KÖNYV25
35% 10000-19999 Ft érték között vásárolt akciós könyvekből (december 1 – 31 között) KÖNYV35
40% 20000 Ft érték felett vásárolt akciós könyvekből (december 1 – 31 között) KÖNYV40
HOGYAN TUDOD ÉRVÉNYESÍTENI A KEDVEZMÉNYT?

Kattints rá a kiválasztott könyvre, a vásárló listád végén írd be a vásárlási összegnek megfelelő kuponkódot.

További karácsonyi ajánlatunkat ide kattintva találod.

Áldott Karácsonyt kívánunk!

***

VÁRUNK SZERETETTEL AZ ÉV MINDEN NAPJÁN A NEKED VALÓ JÓGÁVAL

„A Jóga gyakorlásával megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.” – Szvámí Sivánanda

„Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.”  – Szvámí Visnu-dévánanda

Látogass el a FACEBOOK oldalunkra is, ahol folyamatos friss híreket és tanításokat olvashatsz a jógával kapcsolatban.

További információk

Tömeg 0.872 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…