SIVANANDA JÓGAKÖZÖSSÉGI PORTÁL ÉS A SPIRITUART JÓGA ALAPÍTVÁNY
1028 Budapest, Szegfű utca 2. | +36 1 397 5258 | +36 30 689 9284 | joga@sivananda.hu
Számlaszámunk: 16200106-11604543      Adószámunk: 18079492-1-41

EGY ELSZAKADT PILÓTANAPLÓ

3.500Ft

“Az év egyik slágerkönyvének ígérkezik a Malév egykori kapitányának, Veres Andrásnak vallomása, Acél Anna tolmácsolásában.
Végre kiderülnek az egykori légi összeütközés titkai, és az is, miként halt meg a fedélzeten az utas egy verekedést követően.
Korábban nem ismert részleteket tudhatnak meg a New York-i járat kényszerleszállásáról, a cunamiról, és az államfők, miniszterelnökök utazásairól.
Egy híres pilóta titkai, aki túlélt mindent, a Himalája völgyében találkozott a bölcsekkel, s azóta jógaoktató lett. Tanúi lehetünk belső vívódásoknak és átalakulásoknak, a szembenézésnek az élet alapkérdéseivel. Igaz történet, valódi kalandokkal. “ (Kiss Róbert Richard Prima Primissima-díjas újságíró)

Készleten

Összesen 3500
Cikkszám: EGY-ELSZAKADT-PILÓTANAPLÓ Kategória: Címkék: , , ,

Részletek

Ennek a könyvnek az a célja, hogy az olvasók megismerhessenek egy izgalmas, repülésekkel gazdag, a jógáról és az önfejlődésről szóló igaz életrajzi regény.

Légi ütközés, VIP repülések, bombariadó és őrjöngő utas a fedélzeten – mindez egy pilóta szemszögéből. Ómkára Veres András egykori MALÉV kapitány, a Sivananda Jógaközpont alapítója, vezetője negyven évig járta a világot. Acél Anna televíziós újságírónak adott exkluzív interjúiban szórakoztató és tanulságos történetek jelennek meg az utasszállító pilóták belső világáról.

A könyvben a sok izgalmas repülőtörténet mellett, részletesen megismerhetjük Ómkára találkozását a Sivánanda jógatradícióval New Yorkban, Dél-Indiában, Dél-Afrikában és a Himalájában. A könyv színes képein életre kelnek a Himalája rejtett völgyei és kis eldugott ásramjai. Ómkára megosztja Szvámí Sivánanda személyes tanítványaival történő találkozásainak élményét és saját belső vívódásait.

A könyv önzetlen szolgálatként készült és minden bevétele a jógaközpont új épületszárnyára felvett hitel törlesztését, illetve a felnövekvő generációk egészségét szolgálja.

Nézd meg a tartalomjegyzéket itt: EGY ELSZAKADT PILÓTANAPLÓ TARTALOMJEGYZÉK
Olvass bele itt: AZ ELSŐ LECKE

351 oldal・puhatáblás, ragasztókötött・ISBN: 9789631265019

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…